• Home
  • Webdesign op maat

Website laten maken tegen een betaalbare prijs!

webdesign
Webdesign bureau

Wij verzorgen graag

Uw Website

We ontwikkelen websites van verschillende soorten en maten – van verenigingen en kleine bedrijven bedrijven tot middelgrote bedrijven met wereldveranderende digitale producten.

Waar u zeker op kunt rekenen, is niet alleen onze brede ervaring maar ook onze individuele aanpak en analyses die resulteren in oplossingen die direct zijn toegesneden op de zeer specifieke aard van uw project. Bovendien hechten we heel veel waarde aan een website die bezoekers (klanten) kan aantrekken waardoor u meer verkopen kan genereren.

Ook het gebruiksgemak en lay-out zijn natuurlijk waar we veel aandacht aan besteden terwijl wij met dit alles rekening houden voor een betaalbare oplossing voor elke klant. 

Waarom bij ons een website laten maken?

WordPress – is het nummer 1 CMS met miljoenen actieve gebruikers. Het platform werd oorspronkelijk gelanceerd om op inhoud gebaseerde websites, blogs en sites voor kleine bedrijven te maken. Het is echter in de loop der jaren geëvolueerd en biedt nieuwe manieren om het project uit te breiden en er een digitale winkel van te maken. De tool zelf kan een beetje leercurve en codering vereisen, hoewel de inhoudseditor erg intuïtief is (zie Elementor-recensie) en nauwelijks verschilt van typische instrumenten voor slepen en neerzetten. Bovendien behoudt WordPress als open source tool meer flexibiliteit en vrijheid op het gebied van webdesign of maatwerk.

Plug-ins en sjablonen – WordPress beschikt over een selectie van widgets voor plug-ins om on-site toe te voegen van analyses en contactformulieren tot galerijen, antispaminstrumenten, shortcodes, enz. 
eCommerce – plug-ins zoals WooCommerce maken het mogelijk om je eigen webshop op te zetten. 

Wij beheren uw hosting en domeinnamen via het beste datacentrum in België. U kan op u 2 oren slapen!

Doordat we werken met wordpress als basis kunnen we de kosten laag houden omdat het op maat coderen minder van toepassing is. Zoals je hierboven kan lezen zijn er enorm veel toepassingen heel gemakkelijk te gebruiken zijn via voorgemaakte Plug-ins en sjablonen. Die eigenlijk nog beter zijn dan op maat gemaakte toepassingen omdat deze constant door de ontwikkelaars geüpdatet worden en je dus niet na een tijd met een oude website zit.

Responsive Ontwerp

Responsive Ontwerp

Al onze website zijn volledig responsive, wat wil zeggen de perfecte lay-out op elk soort (mobiel) scherm.

Opvolging

Opvolging

Wij hebben een telefonische en online opvolging.

Kwalitatief product

Kwalitatief product

Wij gaan altijd voor een afgewerkt en kwaliteitsvol product.

Beheer zelf uw website

CRM systeem

Via het crm systeem kan u zelf uw teksten foto's, webshop, ect... beheren!